Referenties over Reiki

foto: annemieke van der togt

foto: annemieke van der togt

Ik heb inmiddels veel mensen geholpen met Reiki. Soms door 1 op 1 te werken, maar het merendeel door te werken op afstand. Dit is wat ze over mijn werk vertellen:  

Een islamitische dame vroeg om hulp tijdens de Ramadan bij haar Sinusitis:

‘Thank you! I love it and it gave me goose bumps. I am feeling better! – Beijos M.

Een meneer vroeg om hulp bij het aansterken en op krachten komen na een scepsis.

‘Lieve Carola, Vandaag en morgen krijg ik een grote kogelbiefstuk bij het diner. Dat moeten jouw Reikigolven beslist veroorzaakt hebben. Ik ga er van smullen en hoop me daardoor een stuk beter te gaan voelen. Hou mij alsjeblieft op je radar – Cheers, H.

Een mevrouw vroeg om hulp bij een lastig pakket in haar werksituatie. Een baas houdt zich niet aan de CAO-wet waardoor zij zich bekommerd voelt en inkomen mist.

‘Lieve Carola wat fijn dat je dit voor mij hebt willen doen, natuurlijk heb je mijn toestemming om jouw energie-juf mee te laten kijken heel veel liefs van hier, dikke kus voor jouw kleintjes.’ Liefs. M.

Een vriendin, die ook energiewerk doet heb ik gevraagd om feedback op mijn Reikisessie: ‘Hihi! Wat leuk, ik heb een superfijne dag vandaag, voel me goed. Kom net uit de sauna wat ook heerlijk was. Leuk dat verslagje! Doe je dat bij een ieder die je Reiki stuurt? Bedankt voor je lieve energie:) X J.

Een Braziliaanse dame horde een schokkend bericht – een van haar vriendinnen verloor haar zoon in een schietincident. Ze vroeg me om spirituele hulp: ‘Muito obrigada Carola xox’

Reiki Hands – On:

“Gisteren een heerlijke Reiki behandeling ondergaan van mijn lieve vriendin Carola Millenaar-Vieregge. Een hele fijne, bijzondere ervaring maar vooral omdat het door hoe Carol het doet gewoon heel natuurlijk voelt alsof dit haar is aangeboren…Ik kan het iedereen aanraden, thanks Carol!”

“Het gaat goed met mijn knie. Niet zo snel als wenselijk, maar dat is ongeduld. De fysiotherapeut is tevreden. Ik hoop over een week of twee zonder krukken te mogen lopen. Bedankt voor de energie die je erin gestoken hebt. Groetend, J. – Rio de Janeiro – N.a.v. een knieoperatie

Share This: