Dromenvanger – Coachingstraject

"Stap zo nu en dan uit je comfortzone. Alleen dan kun je echt nieuwe dingen ervaren en groeien."  - Brian Tracy

Het DreamCatcher Coachingstraject is een programma van 3 maanden en beslaat 6 modules. 

Het is een programma voor vrouwelijke, ambitieuze en gedreven ondernemers met een HSP en musisch profiel.

Mijn clienten zijn dol op de schoonheid en het plezier van het leven. Ze genieten op spiritueel en materieel vlak.

Het lijkt erop alsof ze alles hebben dat hun hartje begeert, maar...Ze weten dat er meer is. Dat het tijd wordt om de diepe, wezenlijke verbinding met het universum op te schonen. Om die verbinding een serieuze plek te geven in hun dagelijkse leven. En dat uit te dragen, op geheel eigen wijze. Ook in hun praktijk of business. 

Voel jij de noodzaak om tijd te maken voor grote schoonmaak in je het energiesysteem?

Heb je behoefte om oude (familie)patronen te analyseren en los te laten?

Ben je toe aan volledig verantwoordelijkheid nemen voor het leven? In alle facetten? In je onderneming, relaties en spirtitualiteit? Wil jij je emotionele huishouding opschonen en beter leren kennen? 

Verandering is het sleutelwoord. Maar hoe en op welke wijze? Lees maar mee:

 • Ik sta op het punt in mijn leven, iets te veranderen, maar ik weet niet hoe ik daar kom. Het is ongrijpbaar.
 • Ik wil iets ondernemen, ik ben er bijna maar heb nog een klein duwtje nodig. 
 • Ik heb het gevoel dat er een doorbraak op ondernemersvlak aankomt, het zit al in de trechter maar ik zie niet hoe. 

Wanneer de spirituele rust mist om vanuit je kern te werken, de onzichtbare aspecten van het leven met je aan de haal gaan en jij voelt  / ziet / weet  / hoort dat er vanalles beweegt maar je het niet te pakken kunt krijgen, dan is het DreamCatcher Traject iets voor jou. 

Deze energiereis kent zes modules en we mixen op afstand werken  / online werken / skype / met elkaar af. 

Tijd voor focus

Tijd voor een kop koffie!

Ik wilde altijd al beter leren voelen in mijn leven. Door mijn biografie is een groot stuk van mijn gevoelsleven verloren gegaan op jonge leeftijd. En dat stuurde tot aan vandaag aan toe door. Ik ben weer in verbinding met mijn gevoel. En daardoor ook met mijn oerkracht en bron. Ik stroom weer en heb weer energie. Mijn krachtige ik is weer terug en daardoor kan ik mijn leven weer opbouwen. 

Moeder (52) 
Expat / Administratief medewerkster

De Dromenvanger Energie ervaring bestaat uit de volgende 6 delen:

 • Eerste gesprek: Koffietalk per skype. Ik check of we matchen. Via één Magische Vraag haal ik met jou naar boven,  wat er nodig is op dit moment. Daarvoor heb ik een specifieke methodiek. (V.I.S > Voelen Isoleren Sturen). Na dit gesprek, heb ik de persoonlijke elementen van het DreamCatcherProgramma voor jou op papier staan. 
 • We zijn een match? Yeah! Dan ga ik je van een afstandje energetisch bekijken: de tweede sessie. In deze sessie speelt Healing op Afstand een grote rol. Ik ben daarvoor aan het werk voor je. Jij bent in de ontvangen modus. Huiswerk in de vorm van drie aandachtspunten komen uit deze sessie. En je begint aan je DreamCatcher - Reisplan.   
 • Tijdens de derde skype sessie gaan we diepzielduiken. Wat is er in de vaderlijke en moederlijke lijn meegebracht? Zijn er energetische blokkades te bespeuren? Is het nodig om een reis te maken door je biografische levenslijn te analyseren? Ik gebruik mijn Intuïtie om op je af te stemmen en om je verder te brengen. Ik ken het pad, jij loopt de weg. Ik gids je - maar jij loopt het. 
 • De vierde keer dat ik met je bezig ben, ga ik opnieuw op je afstemmen op afstand. Een energetische koffie-updeet in de Sky. Ik kijk naar je energetische ontwikkeling en voer een diepte healing uit waar nodig. Huiswerk dat hieruit voortkomt bespreken we via skype.   
 • De vijfde skype sessie begint opnieuw in gespreksvorm. Ik neem de thema's van je Reisplan met je door en we scherpen het aan.  
 • De laatste sessie is een afronding en bespreking van je DreamCatcher traject.Wat is er gebeurd? En wat ben je verder gekomen? Heb je je doelen weten te formuleren? En is je Reisplan af, zodat je verder kunt en een volgende keer er zelf een kunt ontwerpen?  

Dat Carola een bijzonder mens is, wist ik al toen onze dochter een paar jaar geleden muziekles bij haar volgde. Zij kwam niet alleen thuis met een dosis muzikale kennis, maar spiritueel gezien was dat uurtje per week ook heel goed voor haar. Toen ik afgelopen zomer een zware periode had en morele en spirituele steun zocht, wist ik dat ik dat bij Carola zou vinden.

Carola is een Uber mensen-mensch. Ze luistert, maar voelt vooral aan wat je nodig hebt. Ze heeft mij vragen gesteld waar ik nog weken over na heb gedacht en waar ik uiteindelijk de antwoorden op heb gevonden. Ik heb het natuurlijk allemaal zelf moeten doen, maar zonder haar steun had ik niet gestaan waar ik nu ben. Ze is mijn life-saver.

Laila (40)
Sales / Marketing bij SLG                
 • Freedom is to explore yourself
 • Explore: jij gaat onderzoeken, ik gids je. Maar je doet het echt zelf. 
 • Meer spirituele rust
 • Meer rust en controle over je tijd en tijdsbeleving
 • Je leert je energie beter verdelen over je verschillende bezigheden
 • Focus en Concentratie om gericht verder te komen op persoonlijk vlak

Wil je meer weten over het DreamCatcher Programma? Of het zelfs al bestellen en inplannen met me? Kan allemaal! Mail me op carola(at)zilverzout.nl voor meer info en het inplannen van een gesprek! 

DreamCatcher > bestellen

Ik heb hier trouwens nog iets leuks voor je: je kan 10 Inspiraties op Locaties Downloaden: een klein energie cadeautje van mij voor jou - dan kan je zien hoe ik werk! 

Share This: