Energie APK voor Dans en Muziekdocenten

Online Academy Muziekdocenten

Zilverzout Training voor Dans en Muziekdocenten

Is je muziekles praktijk toe aan een frisse blik of zoek je verdieping? Wil je zelf meer energie overhouden na je dansles? Wil je meer halen uit je leerlingen maar weet je niet hoe? Wil je graag meer energie halen uit je dans of muziekles, ook voor jezelf? Wil je je leerlingen gerichter inspireren en motiveren? Wil je resultaat in de les èn op het podium? Dat kan met de Zilverzout training voor dans en muziekdocenten.

Dan kun je bijvoorbeeld een nascholingstraining volgen waarbij al deze elementen aan bod komen of alleen datgene wat jij nodig hebt.

Zilverzout geeft speciale trainingen voor muziekdocenten en geeft je de mogelijkheid om jezelf praktisch, hands-on en snel bij te scholen. De muziektraining voor docenten is erop gericht je leerlingen dagelijks te motiveren, je muzieklessen te laten sprankelen, en je meer energie te geven voor- tijdens en na het geven van je muziekles.

Praktijkgerichte nascholing dans of muziekdocent

Zilverzout biedt muziekdocenten een inspirerende praktijkgerichte nascholing. De nascholing voor muziekdocenten is opgebouwd uit 3 hoofdrichtingen en uit in totaal 13 modules, die ook apart te volgen zijn.

De hoofdrichtingen voor de nascholing voor dans en muziekdocenten zijn:

  1. Vorming; Verover, Omarm, Raak aan, wordt Maatjes Methode
  2. Improviseren; Interesseer, Maak, Probeer Methode
  3. Spelen; Straal naar je Publiek, Elan, Ludiek Formule

Daarnaast is er een aantal aparte nascholingsmodules zoals de Leerstijlen Leertechnieken Activator, de Lesformat Lessensessies Creator, en de Music Mind Strategie. Deze verschillen per gekozen richting.

Nascholing Dans of Muziekdocent volgen wanneer jij daar tijd voor hebt

Je kunt de trainingen voor Nascholing Dans of Muziekdocent op verschillende manieren doen:

  1. Je volgt de Nascholing Dans of Muziekdocent met muziek trainer/docent Carola Millenaar online via Skype. Zij is dan beschikbaar om les en advies te geven wanneer je dat uitkomt. Dit is één op één coaching. Na een afsluitende opdracht krijg je een certificaat met een beoordeling.
  2. Je volgt de Nascholing Dans en Muziekdocent zelf en krijgt online instructies. Ook hier volgt een afsluitende opdracht en een certificaat.

Meer weten? Wij helpen je hier graag verder of volg deze link: http://zilverzout.nl/scholing-docent-musisch-onderwijs/

Ik heb mijn eerste Energie - APK Skype gesprek met Carola gehad. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten. Het bleek dat ik met vier gouden tips voor mijn energie huishouding verder kon! En daar kan ik als dansdocent, danser in opleiding en onderzoeker mee verder. Het gesprek was relaxed, de tips praktisch en Carola had binnen no time door met wie ze te maken had. To the point!

Pernelle Lorette
Dancer / Linguist

Share This: