Over Carola

wat deed ik zoal

Daar ben ik!

Ik vertolk in mijn dagelijkse leven vele rollen: Reiki-Master, Shamaan, Moeder, Echtgenote, Pianiste, Muziek-juf, Docent Duits en Nederlands...

In al deze rollen zul je mijn authentieke, integere IK tegenkomen.

Ik vaar zeer wel bij de technieken die ik door Energystyling, Reiki en de opleiding tot Energietherapeut geleerd heb.

Ik deel graag mijn vreugde over de energie kennis die ik heb. Ga je mee? Freedom is to explore yourself! Laten we de reis aangaan.  

its me: for you

yes - I see You!

foto: annemieke van der togt

Carola nodigt mensen uit te werken vanuit eigen visie en inspiratie er wordt beroep gedaan op je inventiviteit, integriteit en artisticiteit. Dit stimuleert ontwikkeling en gedrevenheid en zo wil je toch graag samenwerken. 

Ino Kruysen

Zangeres / Docent

Carola is one of the most qualified and inspiring energy stylists I know. She shows great respect for the authentic and original format and translates this to every day usage. With humor, integrity and an exceptional outlook Carola guides the way towards healing.

Lisa Kool

Vitaloog, Trainer, Coach

I have been trained by Carola to become a free Reiki Master. It was a great adventure to do this with Carola as she is able to lead you to your way and to help you face your challenges. Her warm and loving personality makes you feel at ease during your sessions. Combine that with a lot of positivity and humor and your journey with Carola has been taken on amazing flight!

Now as a colleague, Carola is great to work with, level about energy work, trainings, clients and healing. She is always very creative in her approach and her integrity is at the highest level.

Marieke Bink

Interim Coach /

Reiki Master

Ze een prettig mens is die heel duidelijk is en niet om de hete brij heen draait. Ze kan je helpen om beter te worden.

Wat is de grootste tool geweest en wat is het grootste inzicht geweest dat je mee hebt genomen? 

Dat je moet ontspannen en eerst goed moet aarden (voordat je gaat zingen). Even zen proberen te zijn in alle hectiek.

Hasan Tasdemir

General Manager at Nationaal Videogame Museum Zoetermeer

Share This: