Over Carola

wat deed ik zoal

Daar ben ik.

Als Commercieel en Artistiek Directeur van Muziekschool Ypenburg heb ik ervaren waar musische docenten tegenaan lopen.

Daarvoor is me dat ook al opgevallen in de diverse Artistieke Teams waar ik onderdeel van was als zangcoach, regisseur en jeugd-theatermaker. En als docent Duits idem dito.​

Ino Kruysen schrijft over mij in deze periode het volgende: ​

its me: for you

yes - I see You!

foto: annemieke van der togt

Carola nodigt mensen uit te werken vanuit eigen visie en inspiratie er wordt beroep gedaan op je inventiviteit, integriteit en artisticiteit. Dit stimuleert ontwikkeling en gedrevenheid en zo wil je toch graag samenwerken. 

Ino Kruysen 
Zangeres, Zangdocent

Zilverzout - coach voor musische docenten

Zilverzout is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft op het coachen van docenten – vaak ZZP-ers / ondernemers – die een podiumvak doceren. Met een zelf-ontwikkelde lesmethodiek, de ZilverVISmethode – help ik docenten in de struggle en knelpunten die musisch onderwijs zo lastig kunnen maken.

Ik combineer in mijn coachingstrajecten technieken en inzichten die ik onder meer heb geleerd in mijn opleidingen Tweede Fase Duits, Kunst & Cultuurwetenschappen en Muziekregistratie.

Daarnaast staat mijn 20 jaar lesgeef ervaring naast het maken van musicals, theater en jongerentoneel paraat.

In mijn toolbox heb ik ook een grote plek in geruimd voor Energiewerk en Reiki als coachingsstrategie.

Nieuwsgierig? Je mag mij altijd mailen of bellen om iets te vragen. Bellen gaat het beste s’ochtends tussen 09:00 en 12:00. +31654241102. Mailen kan altijd. office(at)zilverzout.nl

Groet!

Share This: