Chakra – Balans Sessie

Buddha in Sync

Buddha in Sync

Het Chakra systeem is een van de grote energiesystemen waarmee we als energie en lichtwerkers kunnen beschrijven hoe de emotionele toestand van een client is. Ieder chakra kent een eigen identiteit. Een beschrijving van emoties, gevoelens en subtiele uitingen in gedrag en patronen van gedrag. Ik raad graag het uiterst complete naslagwerk van Anodea Judith aan: Handboek der Chakrapsychologie voor een volledige beschrijving van de complexe en prachtige systematiek van de chakra’s.

Wanneer de chakras in balans zijn, is het een harmonisch samenspel van de kleuren van de regenboog. De onderste chakra is rood van kleur, daarboven komt oranje, geel, groen, blauw, paars en tot slot het Witte Licht.

Is het niet in balans, dan tonen de chakra’s zich qua kleur, vorm en grootte divers. Soms kan er donker verweven zitten in de basiskleur. Of chakras vloeien bijna in elkaar over.

De Behandeling

Met een Chakra-Balans – Sessie kan je de verschillende levenskrachtwielen onderzoeken en terugbrengen naar de harmonieuze plek die er eigenlijk voor ze bedacht is.

Je ligt daarbij op een massagetafel, lekker comfortabel met kleding aan onder een dekentje of lakentje en met behulp van Reiki en handoplegging worden de chakra’s uitgenodigd zich opnieuw uit te balanceren.

Locatie: Binkhorstlaan 135 / Mooof gebouw / Den Haag

>>> Meer Informatie & Kostenplaatje? Vul dan even het formuliertje in!

Namaste, Carola

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  [Chakra Balans Sessie]

  Uw bericht

  Dag lief mens (verplicht)

   

   

   

   

   

  Share This: