Knopen Hakken

IMG_0849Je loopt vast. Anders kan je het niet verwoorden. Er zit een knoop en die moet los. Maar doorhakken, dat is lastig.

De kluwen van problemen wordt steeds dikker en het laat je niet met rust. Ook s’nachts niet. Je weet dat er iets anders kan. Eigenlijk zelfs moet. Maar hoe?

Burnout is het niet, eigenlijk is de trits werk, relatie huis wel oké. Het zit subtieler. Je voelt dat er meer is. Dat er meer in zit. Voor jou en daardoor ook voor je omgeving.

De omgeving waarin je functioneert ‘doet niet aan energie’. En al helemaal niet aan energie – werk. Handen uit de mouwen, aanpakken! En jij, jij voelt van alles. Ja, ook dat de secretaresse last heeft van koppijn, dat je mede – collega slechte sex heeft gehad en dat de kinderen van de andere collega niet om uit te staan zijn.

En bij jou knaagt het – die knoop moet opgelost…Alleen kom je er niet uit. Een juist klankbord vinden is lastig.

Zoek jij…

>>> Ruimte in je hoofd, afstand tot de problemen van een ander en helderheid?

>>> De knop die maakt dat je van mind-set kan switchen? Enerzijds in de effectieve, snelle, jachtige werkwereld mee kunnen draaien, anderzijds een balans weten te vinden in je vrije tijd tussen ‘lekker’ opschieten met dat wat moet en lummelen voor de ontspanning? En oh ja, graag zonder schuldgevoel en dansende to do lijstjes voor je neus.

>>> De knop die maakt dat je weer lekker slaapt? En wel zo dat je alleen met je geliefde in bed ligt en niet met allerlei problemen, laat staan die van een ander?

Dan nodig ik je uit voor een gratis gesprek. Een Knopen-Doorhak gesprek. Vul het onderstaande formuliertje in, dan kijken we of ik de Coach ben, waar je op wachtte!

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  [Knopen Doorhak Gesprek]

  Uw bericht

  Uw Telefoonnummer

  Dag lief mens (verplicht)

   

   

   

  Share This: