Gratis Proefles

Op de websites van mijn Coachees zie ik het bijna altijd staan:

“Ben je ook dol op dansen? Meld je dan hier aan voor een gratis proefles”.

“Iedereen is welkom voor een gratis proefles zang/dans/piano”

“Meld je nu aan voor een gratis proefles”.

En dan denk ik: is dat echt zo? Wil jij echt alles en iedereen lesgeven?

Ik geloof er nix van!

Volgens mij wil je kinderen op les die gemotiveerd zijn. Die willing zijn. Die naar je luisteren. Die bereid zijn commitment te tonen. Door te verschijnen op de les. Ja, ook als ze een kinderfeestje hebben. Of niet 100.000 procent lekker zijn.

Dus mijn vraag voor vandaag is: waarom schrijf je dat niet op je website?

Ik weet het antwoord ook.

Omdat je bang bent. Dat er te weinig mensen reageren op je oh zo leuke producten. Dat je niet genoeg geld verdient met je prachtige lessen. Dat je niet weet hoe je de andere helft van de maand moet vullen met gelde wat er nog niet is. Wat je nog moet verdienen.

En ik durf te zeggen: die twee gaan hand in hand.

Als jij helder bent en durft te kiezen voor je ideale leerling, dan krijgen niet enkel de kinderen maar ook jij het beste. En kan jij als docent het beste geven, de kinderen het beste ontvangen.

Vandaag heeft Aisha (32) in een sessie met mij deze o zo heftige beslissing genomen. No More Kids Class. Want: dan ga je op de expertise en in het talent van een van de andere oh zo coole juffen zitten. Toch?

Sta jij ook voor zo een beslissing? Wil jij ook dat het helder is wie je lesgeeft? En dat het duidelijk is dat je lessen gaat geven aan degenen die je laten stralen? Neem gerust vrijblijvend contact met me op. Ik help je graag in een Love Your Pupils Gesprek om hierin een beslissing te nemen.

Groet, Carola

Love Your Pupils / Gratis Proefles

Love Your Pupils

Volgende keer over Coachbaarheid in leerlingen versus Talent!

Volg de minicursus “Vind je Droomleerling!”

Share This: